P rzygotuj produkty. Umyj mięso i warzywa. Poszatkuj cienko kapustę. Troszkę posól. Pokrój na kawałki pomidor i ogórek na plasterki. Do sosu zmieszaj majonez z ketchupem i szczyptą czarnego mielonego pieprzu. Filet z kurczaka posól, popieprz, podsmaż na średnim ogniu pod przykryciem z dwóch stron aż będzie gotowe. Rozłóż lawasz na stole roboczym. Środek obficie posmaruj sosem. Rozłóż kapustę, pomidory i ogórki. Pokrój filet z kurczaka, na 1 kebab dajemy połowę fileta. Wierzch polej trochę sosem. Zawiń w kopertę tak, żeby boki były zamknięte. Postaraj się szczelnie zawinąć kebab i połóż go na czystej, suchej patelni (jeśli jest grill, będzie to lepsze rozwiązanie) na kilka minut do zrumienienia z obu stron. Kebab jest gotowy! Smacznego!